Kiemelt Híreink

No result...

Tankötelezettség - Iskolaérettség

  play

Sikeres iskolakezdés: tájékoztató videók

zoldovoda

PTE partnerboldogovoda

Mozgáskotta logo

bozsik program

 

 

 

 

Szolgáltatásaink

Hittan

hittan

Római katolikus hittan foglalkozást a Pécsi Egyházmegye hitoktatója tarja heti rendszerességgel. Szülői jelentkezés alapján. A gyermekek értelmi és lelki szintjén beszél a hitoktató Jézusról és az ő szeretetéről. Megismerkedhetnek néhány fontos bibliai történettel, beszélnek az ünnepekről és az embertársainkhoz való kapcsolatról. Mindez sok játékkal, énekléssel és történetek elmondásával történik, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat.


TSMT torna

tsmtTSMT torna-szenzomotoros tréning rövidítése. A módszer különböző feladatok segítségével fejleszti a nagy- és finommozgásokat. Olyan gyermekeknek, akik megkésett vagy a szokásostól eltérő fejlődés jeleit mutatják. A TSMT torna segíthet a beszédhibás, a hiperaktív, a figyelemzavaros, a magatartási, tanulási, illetve mozgási nehézségekkel küzdő gyerekeknek. A módszer segíti az idegrendszer fejlődésének felgyorsítását.


Ovi- foci

ovi foci

Óvodánk nagy hangsúlyt fektet az egészségvédelemre- ezen belül a mozgás megszerettetésére, mozgásfejlesztésre. Lehetőség van nálunk a Bozsik program keretében részt venni foglalkozásokon, illetve a PVSK edzői tartanak gyermekeinknek labdajátékokkal, sportág választással kapcsolatos edzéseket.


Néptánc

neptanc

Miért fontos a néptánc?

„A dalolással, a színpad világával művészet, a néprajzi elemekkel tudomány, az alkalmazással szórakoztatás, a magyar hagyományok, jeles napok, ünnepek megismerésével a magyarságtudat erősítése. Az énekes-mozgásos népi játékokkal a mozgásigényt lehet kielégíteni, szabálytudatot kialakítani. A játékok tanulása, gyakorlása révén fejlődik a gyermek mozgáskultúrája, térbeli tájékozódó képessége, elősegíti az olvasástanulást. A kapcsolódó mozgások fejlesztik a fizikai állóképességet, gyorsaságra, magabiztosságra nevelnek. Segít a gátlások feloldásában, az önfegyelem megtartásában, a közösséghez való ragaszkodásban. A játékok komplexitása révén fejlődik a gyermek esztétikai érzéke, ízlése, hallása, ritmusérzéke, játékkultúrája, hazaszeretete, improvizatív táncolási készsége.” Schneider Mónika


Angol nyelvoktatás- játékosság, szórakozva tanulás

angol

Játékos, érzelmileg támogató foglalkozások az óvodás korosztály számára kis csoportokban. Életkori sajátosságokat figyelembe véve eszközökkel, játékokkal, mozgással, pozitív megerősítéssel zajlik az élményközpontú foglalkozás.


Úszás

uszas

Az úszásoktatás kiváló lehetőséget biztosít az óvodás korosztály számára a vízzel való ismerkedésre, az úszás alapfeladatainak elsajátítására. A gyermekek megismerkedhetnek az uszodák világával, kedvet kaphatnak a rendszeres sportoláshoz.

A szülői igényeknek megfelelően szervezzük meg a délutáni foglalkozásokat.

Budai Nagy Antal utcai óvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Események a Budai Óvodában

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Budai Ovi Facebook