• slide1.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slider1.jpg
  • slider2.jpg

Kiemelt Híreink

zo

Mozgáskotta logo

"Hogy együtt nevelhessünk” alapítvány

kodalyovi alapÓvodánk alapítványa 1990 óta működik sikeresen. Az akkor óvodánkba járó gyermekek szülei és az óvodánkban dolgozó óvodapedagógusok közös elhatározásának eredményeként, " Hogy együtt nevelhessünk " néven hozták létre.

Az alapítvány célja az intézményben folyó óvodai nevelés támogatása.

A differenciált nevelés érdekében folytatott óvodai nevelő tevékenység fejlesztése. Biztonságos, esztétikus, élménygazdag környezet kialakítása, fejlesztése, mely hozzájárul a gyermekek jó közérzetének kialakításához.

A gyermekek tanulásának, sportolásának, szabadidős tevékenységének költségeihez való hozzájárulás. Környezettudatos magatartás kialakítása, a természet, az állatok szeretetére való nevelés, az ezzel összefüggő tevékenységek, események, rendezvények költségeihez történő hozzájárulás. Családközpontú társadalmi és kulturális élet támogatása, mely erősíti az emberi együttműködés, összefogás értelmét. Az értékközpontú nevelés támogatása.

A hosszú évek során alapítványi támogatással nagyon sok óvodásunk lett " vízbiztos ", és tanult meg úszni az egyetem uszodájában. Buszos kirándulásokat is sikerült szerveznünk távolabbi helyekre, mint pl. Almamellék-Sasrét, Hetvehely-Lombkorona sétány, Bükkösd-Ökopark...Alapítványi támogatáson keresztül látogattuk már városunk állatkertjét, bővíthettük tornatermünk felszereltségét, cserélhettük újabbra a gyermekek öltöző szekrényeit, egy-egy kiegészítő bútort. Alapítványunk megnyert pályázatok megvalósításában is segítségünkre volt és lesz, pl. konyhakert kialakítása, taposó járda megépítése.

A továbbiakban is örömmel fogadjuk az adók 1%-át, a szülői adományokat, támogatásokat, hogy közös célunk, - gyermekeink mindennapjainak szebbé varázsolása - megvalósulhasson.

Köszönjük a gyermekek nevében is!

Kodály Zoltán Utcai Tagóvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kodály Ovi Facebook

Események a Kodály Óvodában

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31