Kiemelt Híreink

zo

Mozgáskotta logo

Tankötelezettség - Iskolaérettség

 

Szülői Tájákoztató Tankötelezettség-iskolaérettség témájában

 

 

Az Oktatái Hivatal tájékoztatója az iskolakezdés halasztásával és a hat éves kor előtti iskolakezdéssel kapcsolatban

 

play

Sikeres iskolakezdés: tájékoztató videók

"Hogy együtt nevelhessünk” alapítvány

kodalyovi alapÓvodánk alapítványa 1990 óta működik sikeresen. Az akkor óvodánkba járó gyermekek szülei és az óvodánkban dolgozó óvodapedagógusok közös elhatározásának eredményeként, " Hogy együtt nevelhessünk " néven hozták létre.

Az alapítvány célja az intézményben folyó óvodai nevelés támogatása.

A differenciált nevelés érdekében folytatott óvodai nevelő tevékenység fejlesztése. Biztonságos, esztétikus, élménygazdag környezet kialakítása, fejlesztése, mely hozzájárul a gyermekek jó közérzetének kialakításához.

A gyermekek tanulásának, sportolásának, szabadidős tevékenységének költségeihez való hozzájárulás. Környezettudatos magatartás kialakítása, a természet, az állatok szeretetére való nevelés, az ezzel összefüggő tevékenységek, események, rendezvények költségeihez történő hozzájárulás. Családközpontú társadalmi és kulturális élet támogatása, mely erősíti az emberi együttműködés, összefogás értelmét. Az értékközpontú nevelés támogatása.

A hosszú évek során alapítványi támogatással nagyon sok óvodásunk lett " vízbiztos ", és tanult meg úszni az egyetem uszodájában. Buszos kirándulásokat is sikerült szerveznünk távolabbi helyekre, mint pl. Almamellék-Sasrét, Hetvehely-Lombkorona sétány, Bükkösd-Ökopark...Alapítványi támogatáson keresztül látogattuk már városunk állatkertjét, bővíthettük tornatermünk felszereltségét, cserélhettük újabbra a gyermekek öltöző szekrényeit, egy-egy kiegészítő bútort. Alapítványunk megnyert pályázatok megvalósításában is segítségünkre volt és lesz, pl. konyhakert kialakítása, taposó járda megépítése.

A továbbiakban is örömmel fogadjuk az adók 1%-át, a szülői adományokat, támogatásokat, hogy közös célunk, - gyermekeink mindennapjainak szebbé varázsolása - megvalósulhasson.

Köszönjük a gyermekek nevében is!

Kodály Zoltán Utcai Tagóvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kodály Ovi Facebook

Események a Kodály Óvodában

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30